به جرات می‌توان گفت ضربان بازاریابی درون‌گرای مجموعه شما به مطالبی که داخل بلاگ می‌نویسید بسته است، انصافاً هم باید اعتراف کنیم که نویسندگی یکی از سخت‌ترین کار‌های دنیاست و این امر باعث می‌شود تا گاهی اوقات چندین هفته به‌روز‌رسانی مطالب بلاگ را به تاخیر بیاندازید.

ایده‌های نو و تازه برای نوشتن مطلب، نگارش و ویرایش متن، انتشار و به اشتراک‌گذاری مطالب در شبکه‌‌های اجتماعی از مواردی است که در بلاگ نویسی باید در نظر داشته باشید، انجام تمامی این موارد وقت و انرژی زیادی را طلب می‌کند و در بیشتر مواقع روزمرگی‌های کاری و پاسخگویی به نیاز مشتریان مجالی برای این کارها نمی‌دهد.

از طرف دیگر شرکت‌های کوچک در بیشتر مواقع تنها یک نیرو برای انجام فرآیند بازاریابی درون‌گرا دارند که به خوبی از عهده تمام این کارها برنمی‌آید.

بیشتر بخوانید: با متدولوژی بازاریابی جاذبه ای آشنا شوید

مواردی که به آن اشاره شد را نمی‌توان نادیده گرفت، اما باز هم نباید فراموش کنید که نبض بازاریابی شما در دست مطالبی است که در بلاگ مجموعه خواهید نوشت. جالب است بدانید تحقیقات نشان داده که انتشار ۱۵ مطلب در ماه می‌تواند حدود ۱۲۰۰ سرنخ از مخاطب جدید را به دنبال داشته باشد. کاملاً مشخص است که از این آمار به راحتی نمی‌توان چشم پوشید.

با این حساب این پرسش مطرح می‌شود که چگونه می‌توانید حداقل ۱۵ بار در ماه مطلب نوشت و آن را در بلاگ منتشر کنید در حالی که حتی هفته‌ای یک بار هم زمان این کار را ندارید؟

پاسخ این پرسش نیز در نگاه اول بسیار ساده است، باید از نویسندگان خارج از مجموعه کمک بگیرید.

البته به این نکته نیز باید اعتراف کرد که دستمزد نویسند‌ه‌ها ممکن است بیشتر از چیزی باشد که شما در نظر دارید پرداخت کنید. از طرف دیگر در بیشتر مواقع نویسندگان آزادکار آشنایی کاملی با شغل و حرفه شما ندارند.

به این ترتیب پیشنهاد می‌کنیم به جای اینکه از نویسند‌ه‌هایی در بیرون از مجموعه کمک بگیرید، روی افزایش توانایی نیروهای داخل مجموعه خود حساب باز کنید.

به شما اطمینان داده می‌شود تمامی همکاران شما در مجموعه‌ای که در آن مشغول به کار هستید توانایی خوبی برای نوشتن و بلاگ نویسی دارند، و تنها کاری که باید انجام دهید شکوفایی این توانایی است.

از همکاران خود برای بلاگ نویسی کمک بگیرید

اگر مسئولیت امور مربوط به بلاگ نویسی را تنهایی به دوش می‌کشید ممکن است از پاسخی که همکاران شما در قبال درخواست برای بلاگ نویسی خواهید شنید تعجب کنید.

به شما قول می‌دهیم همکاران زیادی از درخواست شما برای بلاگ نویسی استقبال خواهند کرد. به این ترتیب در جلسه کاری بعدی که ترتیب می‌دهید از همکاران خود درخواست کنید تا در بلاگ شرکت شروع به نوشتن مطلب کنند، این کار را می‌توانید با ارسال یک ایمیل ساده و درخواست از همکاران نیز انجام دهید.

به همکاران خود توضیح دهید که نوشتار زیبا تنها به درد مطالب بلاگ نمی‌خورد و این مهارت در پیشرفت حرفه‌ای آن‌ها نیز در هر شغلی که باشند تاثیر خواهد گذاشت. جالب است بدانید بر اساس نتایج یک تحقیق، شرکت‌ها تسلط به نگارش و رعایت اصول زیبا نویسی را در میان ۵ فاکتور اصلی برای استخدام کارمندان به حساب می‌آورند.

البته اگر در شرکتی نه چندان بزرگ کار می‌کنید که در حال تکاپو برای گسترش است و کارمندان اوقات خلوت بسیار کمی دارند ممکن است بازخورد خوبی از همکاران برای نگارش مطلب در بلاگ دریافت نکنید. وقتی سر کارمندان شلوغ است تمایلی برای مشغول شدن در یک پروژه جدید که وقت زیادی هم از آن‌ها می‌گیرد را ندارند.

با این حساب پیشنهاد می‌کنیم در حالتی که ایجاد مزاحمتی برای همکاران نکند، درخواست خود را با شیوه‌ای دیگر مطرح کنید. برای نمونه اگر در یک جلسه کاری چنین درخواستی را با همکاران در میان گذاشتید و بازخورد مثبتی دریافت نکردید چند مدت بعد دوباره یک ایمیل برای همکاران ارسال کرده و درخواست خود را پیگیری کنید.

پیشنهاد می‌کنیم از همکارانی که احساس می‌کنید توانایی خوبی در نوشتن مطالب دارند به صورت مستقیم درخواست کنید. مراجعه مستقیم به همکاران و درخواست از آن‌ها برای بلاگ نویسی می‌تواند نتیجه بهتری را در پی داشته باشد.

استعدادهای همکاران را شکوفا کنید

افرادی زیادی را سراغ داریم که به راحتی قلم در دست می‌گیرند و به نگارش متن‌های زیبایی می‌پردازند. اما افرادی زیادی هم هستند که بنا به هر دلیل تمایلی به نوشتن ندارند یا اینکه خوب می‌نویسند اما تاکنون استعداد آن‌‌ها در این زمینه کشف نشده است.

افراد بسیاری را می‌شناسیم که نوشتن برای آن‌ها، انشاهای دشوار دوران مدرسه را در ذهنشان تداعی می‌کند. انصافاً باید اعتراف کنیم که این دسته افراد حق دارند و نوشتن کار راحت‌ و ساده‌ای نیست.

اما این وظیفه شماست که به عنوان مدیر تولید محتوا به همکاران خود کمک کنید تا بر ترس خود برای نوشتن مطالب در بلاگ چیره شوند. یکی از بهترین را‌ه‌ها برای رسیدن به این هدف پیدا کردن علاقه‌های همکاران است.

از این طریق می‌توانید با ایده‌های خلاقانه از همکاران خود درخواست کنید در زمینه چیزی که به آن علاقه دارند و ارتباطی هم با مطالب بلاگ شرکت دارد شروع به نوشتن کنند.

بدون شک نوشته‌های اول این افراد چنگی به دل شما نخواهد زد اما نباید تسلیم شوید و با تشویق همکارن راه‌هایی را برای ارتقا نگارش بهتر مطالب پیش‌روی آن‌ها قرار دهید.

برای نمونه اگر یکی از همکاران شما علاقه زیادی به دوچرخه و تعمیر آن‌ دارد، به خوبی می‌تواند فرآیند پایین آمدن از تپه را با دوچرخه‌ای که برای این کار ساخته نشده است با پیدا کردن مخاطبین در فضای آنلاین بدون داشتن یک صفحه‌فرود تشبیه کند.

نمونه‌ای دیگر را می‌توان فردی دانست که علاقه زیادی به پخت‌و‌پز در منزل دارد، چنین فردی به خوبی به خوبی می‌تواند مواد لازم برای پخت غذا را فهرست کند، کافی است از وی بخواهید مواردی که باید در بازاریابی درون‌گرا استفاده شود را به همین ترتیب در نگارش بلاگ فهرست کند.

نوشتن در زمینه‌ای که همکاران شما به آن علاقه دارند می‌تواند ترس آن‌ها از نگارش را کمتر کرده و از دشواری این کار بکاهد. بدون شک به هر اندازه که همکاران شما بیشتر بنویسند بیشتر ترسشان خواهد ریخت و برای نگارش مطالب بیشتری می‌توانید روی آن‌ها حساب باز کنید.

انعطاف‌پذیر باشیدانعطاف‌پذیر باشید

تعیین کردن مهلت برای انجام کار می‌تواند در افرادی که تازه شروع به بلاگ نویسی کرده‌اند نگرانی ایجاد کند. حتی بلاگ‌نویس‌های حرفه‌ای هم زمانی که مهلت پایان کار برای آن‌ها مشخص می‌شود ممکن است مقداری نگران شوند. با این حساب کاملاً طبیعی است مهلت نگارش یک متن، نویسندگان تازه‌کار را نگران کند.

پیشنهاد می‌کنیم در زمان‌بندی اتمام کار برای نویسنده‌های تازه‌کار انعطاف بیشتری داشته باشید و اجازه دهید با وقت بیشتر، محتوایی کامل‌ و زیبا تهیه کنند.

از طرف دیگر بدون شک متن نویسنده‌های تازه‌کار نیاز بیشتری به ویرایش و بررسی دارد، با این حساب سعی کنید در برنامه‌ زمان‌بندی انتشار مطالب بلاگ این مورد را نیز در نظر داشته باشید.

منابع کافی در اختیار نویسنده‌های بلاگ قرار دهید

شما بهتر از ما می‌دانید که ارائه اطلاعات و تجربه شخصی در نگارش یک متن باعث افزایش کیفیت آن خواهد شد. بعید به نظر می‌رسد نویسنده‌های تازه‌کار به راحتی بتوانند منابع مورد نیاز را برای ویرایش مطلبی که در حال نگارش آن هستند پیدا کنند.

این منابع می‌تواند کمک حال نویسنده‌های تازه‌کار باشد:

  • آموزش لینک‌دهی داخلی و قرار دادن نقل قول‌ها
  • آموزش قرار دادن دکمه‌های فراخوان
  • شیوه‌نامه نگارش محتوای بلاگ و موارد لازم برای رعایت دستور زبان

سعی کنید این مطالب را در قالب یک شیوه‌نامه کلی برای نگارش مطالب بلاگ تدوین کنید تا با اضافه شدن همکاران نویسنده بیشتر، راحت‌تر آن‌ها را در جریان نحوه نگارش مطالب بلاگ قرار دهید. جمع‌آوری منابع و به اشتراک‌گذاری آن‌ها با نویسندگان تازه‌کار باعث می‌شود دانش شما نیز همیشه در زمینه بلاگ نویسی و تولید محتوا به‌روز باشد.

نویسنده‌های تازه‌کار را تشویق کنید

مدیران تولید محتوا که سابقه نگارش هزاران کلمه را دارند به خوبی کار خود را بلد هستند. اما نویسنده‌ای که تازه مشغول به کار نگارش محتوا برای بلاگ شما شده است هنوز در ابتدای راه است و انتظار نداشته باشید همانند شما خوب و جذاب بنویسد.

از طرف دیگر به محض اینکه دست‌نوشته‌های همکاران را تحویل گرفتید سریعاً این مطالب را ویرایش و منتشر نکنید. فرصتی را به مرور مطلبی که همکارتان نوشته‌ است اختصاص دهید و این مطلب را به همراه وی مرور کنید. در حین مرور مطلب نیز نسبت به این نویسنده تازه‌کار با لحنی تحقیرآمیز برخورد نکنید. سعی کنید با مثال‌های قابل درک و اجرایی نحوه نگارش صحیح مطالب را به وی آموزش دهید. در نهایت نیز نویسنده تازه‌کار را برای مطلبی که نوشته است تشویق کنید.

هدف این است که به جای دادن ماهی به نویسنده‌های تازه‌کار ماهیگیری یاد دهید. بازخوردهای سازنده‌ شما به همراه تعریف‌ از قسمت‌هایی که واقعاً سزاوار تعریف است باعث می‌شود تا نویسنده‌ تازه‌کار تمایل بیشتری برای پیشرفت و نگارش مطالب بیشتر در آینده برای بلاگ شما داشته باشد.

دست نویسنده‌های تازه‌کار را باز بگذارید

نشان دادن راه و رسم نگارش مطالب برای بلاگ و قرار دادن ابزار مناسب برای این کار به نویسنده‌های تازه‌کار تاثیر زیادی در آینده شرکتی که در آن کار می‌کنید خواهد گذاشت.

بدون شک اولین پست‌هایی که نویسنده‌های تازه‌‌کار برای شما می‌نویسند زمان بیشتری را از شما و ایشان خواهد گرفت. از طرف دیگر شما نیز همانند سایر همکارانتان ساعت‌های شلوغی را در سرکار می‌گذرانید و ممکن است مجالی برای وقت گذراندن با نویسنده‌های تازه‌کار و بررسی نوشته‌های آن‌ها نداشته باشید.

اما اگر چند‌ هفته‌ای سختی کار را تحمل کنید و نویسنده‌های تازه‌کار را در مسیر درست قرار دهید، این نویسنده‌ها می‌توانند حجم بسیار زیادی کار را از روی دوش شما بردارند و مطالب زیادی را برای انتشار در بلاگ در اختیار خواهید داشت. به این فرآیند به دید سرمایه‌‌گذاری نگاه کنید که بازخورد چشمگیری را به دنبال خواهد داشت.

نیازی نیست تا تمامی ساعت‌های کاری خود را به بررسی نوشته‌ها و راهنمایی نویسنده‌های تازه‌کار بپردازید. پیشنهاد می‌کنیم هفته‌ای یک بار به مدت یک ساعت یا بیشتر با همکارانی که به تازگی شروع به نویسندگی کرده‌اند جلسه بگذارید و نوشته‌های آن‌ها را بررسی کنید.

به این فرآیند به چشم کار نگاه نکنید و دیدی آموزشی به آن داشته باشید، یاد دادن یک کار جدید به دیگران و مشاهده انجام این کار توسط آن‌ها رضایت و خوشنودی به‌خصوصی را برای شما به دنبال خواهد داشت.

همان‌گونه که در ابتدا هم اشاره کردیم نوشتن محتوای جدید در بلاگ تاثیر زیادی در فرآیند بازاریابی درون‌گرا دارد و پس از مدتی با افزایش مطالب منتشر شده در بلاگ شاهد افزایش ترافیک ورودی به وب‌سایت خواهید بود.

با در نظر گرفتن این موارد پیشنهاد می‌کنیم آستین بالا بزنید و هرچه سریع‌تر همکاران مجموعه را در جریان ایده خود برای آموزش نگارش مطالب بلاگ قرار دهید. اگر روش‌های بالا را به خوبی انجام دهید به شما اطمینان می‌دهیم همکاران مجموعه‌ای که در آن مشغول هستید با کمال میل حاضر به نگارش مطالب خواهند بود تا با کمک این مطالب جان تازه‌ای به بلاگ شرکت ببخشید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...
Sarah Baker

شهاب ضیائی

از سال ۸۹ با ورود به شرکت تبلیغاتی آوازه، فعالیت خود را در زمینه تولید محتوا، طراحی و تدوین سناریوهای تبلیغاتی آغاز نمود. او افزون بر فعالیت در حوزه تبلیغات محیطی، با مشارکت در راه‌اندازی و مدیریت چند کسب‌وکار آنلاین، تجربه ارزشمند بازاریابی و تبلیغات اینترنتی (آنلاین مارکتینگ) را به دست آورد و اکنون در بخش طراحی و اجرای «کمپین‌های تعاملی آنلاین و آفلاین»، آوازه را همراهی می‌کند.

ثبت دیدگاه شما

*



این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.