شبکه اجتماعی لینکدین حدود ۴۶۷ میلیون عضو دارد و به عنوان محبوبترین شبکه اجتماعی برای حرفهایها و افراد متخصص به حساب میآید. به این ترتیب حضور شما به عنوان یک فرد متخصص در لینکدین امری ضروری و واجب است و باید با تمام قدرت در این شبکه اجتماعی حضور پیدا کنید.
شبکههای اجتماعی بزرگ و پرکاربر باعث شده است تا گاهی اوقات اهمیت لینکدین آنچنان که باید و شاید جلوه نکند. اما لینکدین بیشتر از آنچه که فکرش را بکنید میتواند در موفقیت شغلی شما مفید باشد به شرط آنکه از تمامی زیر و بمهای این شبکه اجتماعی باخبر باشید.
به همین دلیل در این مطلب با هم به ترفندهای سریع و کاربردی اشاره میکنیم که به کمک آنها بتوانید حضوری موفق در لینکدین داشته و از این طریق به کسبوکار خود رونق بیشتری دهید.
شبکه اجتماعی لینکدین چیست؟
قبل از اینکه سراغ ترفندهای لینکدین برویم بهتر است ببینیم این شبکه اجتماعی چیست و چگونه به اینجا رسیده است.
لینکدین در سال ۲۰۰۳ راهاندازی شد و اکنون به لحاظ تعداد بازدید کنندگان فعال در ماه، پس از فیسبوک و توییتر در مقام سوم قرار دارد. به عبارت سادهتر میتوان گفت لینکدین شباهتهای زیادی به فیسبوک دارد با این تفاوت که برای حرفهایها طراحی شده و ابزارهای مفیدی را در این زمینه در اختیار کاربران قرار میدهد.
همانگونه که در ابتدا هم اشاره کردیم شبکه اجتماعی لینکدین بیشتر بر اساس شغل و تخصصهای مختلف بنا شده است، این شبکه به کاربران اجازه میدهد تا اطلاعات تخصصی مربوط به حرفه خود را با سایر همکارانی که در این شبکه اجتماعی عضو هستند به اشتراک بگذارند.
این کار زمینه آشنایی کاربر با کارفرمایان جدید، همکاران متخصص و همچنین افراد متخصصی که دنبال کار میگردند را فراهم میکند. به این ترتیب اگر در دنیای تجارت مشغول به کار هستید، لینکدین بستر مناسبی را برای بازاریابی در اختیار شما قرار میدهد.
اکنون که با اهمیت لینکدین آشنا شدید زمان آن فرا میرسد تا آستینها را بالا زده و ترفندهای جالبی را برای اثربخشی بیشتر حساب کاربری خود در لینکدین فرا بگیرید.
برای مفهوم بودن هرچه بیشتری مواردی که در ادامه با شما به اشتراک میگذاریم، این مطالب را بسته به هدفی که از حضور در لینکدین دارید به سه دسته اصلی تقسیم میکنیم.
در ابتدا ترفندهایی را برای بهینهتر کردن پروفایل شخصی شما در لینکدین با شما در میان خواهیم گذاشت. سپس به نکاتی اشاره میکنیم که برای حضور موثرتر در شبکه اجتماعی لینکدین باید آنها را به کار بگیرید. در نهایت نیز به ترفندهایی اشاره خواهیم کرد که برای بازاریابی و گسترش کسبوکار شما در لینکدین میتواند موثر باشد.
ترفندهایی برای بهینهسازی پروفایل لینکدین
۱. سفارشی کردن آدرس URL پروفایل شما در لینکدین
برای اینکه پروفایل شخصیِ شما حالتی حرفهایتر داشته باشد و راحتتر بتوانید آنرا به اشتراک بگذارید، بهتر است آدرس عمومی پروفایل خود را سفارشیتر کنید. در این شیوه به جای اینکه آدرسی طولانی با عدد و رقمهای مختلف را در پروفایل لینکدین شاهد باشید، آدرس سرراست و راحتی را به پروفایل خود اختصاص خواهید داد. برای مرتب کردن آدرس URL پروفایل خود در لینکدین، به ترتیب زیر عمل کنید:
۲. یک عکس پسزمینه برای پروفایل خود در لینکدین اضافه کنید
در ژوئن سال ۲۰۱۴، لینکدین امکان اضافه کردن یک تصویر را به عنوان کاوِر در پروفایل کاربر ایجاد کرد. از این طریق کاربر میتواند به پروفایل شخصی خود یک تصویر به عنوان پسزمینه اضافه کند.
با این روش با انتخاب عکسی مناسب با شغل و حرفهای که به آن مشغول هستید میتوانید جلوه حرفهای بیشتری به پروفایل خود در لینکدین بدهید. لازم به ذکر است که در لینکدین با یک شبکه اجتماعی حرفهای طرف هستیم که بر اساس تخصص و شغلهای افراد بنا شده است در نتیجه پیشنهاد می کنیم یک عکس حرفهای و مربوط به شغل خود را برای پسزمینه پروفایل در لینکدین انتخاب کنید.
برای اضافه کردن عکس پسزمینه، وارد قسمت Profile شده و گزینه Edit Profile را از منوی بالا انتخاب کنید، سپس بر روی قسمت Add a Backround photo که در بالای صفحه واقع شده کلیک کرده و گزینه Edit Backround را انتخاب کنید.
لازم به ذکر است عکسی که در این قسمت برای پسزمینه پروفایل خود در لینکدین استفاده میکنید باید حتماً یکی از فرمتهای JPG، PNG یا GIF باشد. حجم این عکس نیز باید حتما کمتر از ۸ مگابایت باشد. از آنجایی که این عکس قرار است در قسمت پسزمینه پروفایل لینکدین استفاده شود بهتر است عکسی با رزولوشن ۱۵۸۴ در ۳۹۶ پیکسل انتخاب کنید.
۳. ایجاد یک نشان از پروفایل شما در لینکدین برای وبسایت یا بلاگ
اگر وبسایت یا بلاگ دارید میتوانید نشان پروفایل لینکدین خود را اضافه کنید. از این طریق مخاطبین وبسایت را به بازدید از پروفایل خود در لینکدین تشویق خواهید کرد. کاملاً مشخص است که این کار به ایجاد ارتباطهای کاری بیشتری در لینکدین منجر خواهد شد. لینکدین نیز برای راحتتر شدن این فرآیند، نشانهای مختلفی را طراحی کرده است که بسته به سلیقه خود میتوانید نشان مناسب را انتخاب و در وبسایت خود استفاده کنید.
۴. افزودن لینکهای بلاگ یا وبسایت در پروفایل لینکدین
اگر قصد دارید لینک بلاگ خود را به قسمت اطلاعات پروفایل خود در لینکدین اضافه کنید، میتوانید وارد قسمت پروفایل شده و گزینه Edit Profile را از قسمت بالای منوهای سایت انتخاب کنید. سپس بر روی مداد قسمت Contact and Personal Info کلیک کرده و لینک سایتهای خود را وارد کنید.
۵. بهینهسازی پروفایل لینکدین برای موتورهای جستجو
پروفایلی که در لینکدین ایجاد کردهاید را میتوانید به گونهای بهینهسازی کنید تا کاربران با وارد کردن کلیدواژههای مشخصی در موتورهای جستجو به پروفایل شما در لینکدین هدایت شوند. این کلیدواژهها را در قسمتهای مختلف پروفایل خود در لینکدین وارد کنید. برای نمونه میتوان به بهینهسازی کلیدواژهها در قسمت Headline یا Summary پروفایل لینکدین اشاره کرد.
۶. نمونههای کاری خود را به پروفایل لینکدین اضافه کنید
جالب است بدانید در لینکدین میتوانید فرمتهای مختلفی نظیر ویدئو، تصویر، مستندات، لینکها و حتی فایلهای پاورپوینت را به پروفایل خود اضافه کنید. از این طریق میتوانید نمونهای از پروژههایی که تاکنون انجام دادهاید را در قسمت Summary یا تحصیلات اضافه کرده و به پروفایل خود اعتبار بیشتری بدهید.
۷. اضافه، حذف و تنظیم مجدد قسمتهای مختلف پروفایل
لینکدین به شما اجازه میدهد چیدمان قسمتهای پروفایل خود را به نحوی که صلاح میدانید مرتب کنید. برای اینکار زمانی که در حالت Edit هستید کافی است تا موس را بر روی علامت فلش دوسر در قسمت مورد نظر نگه دارید. پس از اینکه در این حالت موس به یک فلش چهارسر تبدیل شد، میتوانید قسمت دلخواه را با موس کشیده و در محل مورد نظر رها کنید.
۸. به سرعت پروفایل لینکدین خود را به رزومهکاری تبدیل کنید
جستجو به دنبال شغل جدید را میتوان یکی از مهمترین کاربردهای لینکدین دانست. به همین دلیل لینکدین نیز سعی کرده است تا هوای کاربران خود را داشته باشد و ابزاری را برای ساخت رزومه تعبیه کرده است. برای اینکار تنها کافی است تا قالب مورد نظر را برای رزومه انتخاب کرده و پس از ویرایش، رزومهکاری خود را با فرمت PDF ذخیره کنید یا آز آن پرینت بگیرید.
۹. پیدا کردن شغل مورد نظر از طریق جستجو در فرصتهای شغلی لینکدین
در لینکدین شاهد قسمتی با عنوان LinkedIn Jobs هستیم. به کمک جستجوی پیشرفته این قسمت، میتوانید بر اساس عنوان، تخصص، موقعیت جغرافیایی، شرکت، میزان تجربه و چندین مورد دیگر به دنبال شغل دلخواه بگردید. در این قسمت شغلهایی که ممکن است برای شما قابل توجه باشد نیز پیشنهاد میشود.
در قسمت جستجوی شغل نیز امکان ذخیره کردن نتیجه جستجو و دریافت ایمیل در صورت ایجاد یک موقعیت شغلی جدید میسر است.
۱۰. مهارتهای خود را به تایید دوستان و آشنایان برسانید
در سال ۲۰۱۲ لینکدین ویژگی جدیدی را با نام Endorsement معرفی کرد، این گزینه به کاربران کمک میکرد تا مهارتهای سایر افرادی که با آنها در ارتباط هستند را تایید کرده و مهارتهای جدیدی را به فهرست تخصصهای آنها اضافه کنند. این مهارتهای تایید شده که در لینکدین آنها را با نام Endorsements میشناسیم در پروفایل کاربر، در قسمت تخصصهای وی نمایش داده میشود.
فرآیند تایید مهارتها از جانب دوستان، کار بسیار ساده و راحتی است، برای این کار کافیست تا بر روی آیکون + کنار تخصصهای فرد در پروفایل وی کلیک کنید.
اما اگر در تایید مهارتهای خود توسط سایرین، وسواس دارید، پیشنهاد میکنیم تا جایی که ممکن است از کامل بودن پروفایل خود، اطمینانخاطر حاصل کنید، از طرف دیگر وقت کافی به فهرست کردن تواناییها و تخصصهای خود در لینکدین اختصاص دهید تا از این طریق مهارتهای خود را بیشتر به تایید سایرین برسانید. بدون شک این کار به افزایش اعتبار پروفایل شما در لینکدین منجر خواهد شد.
اگر هم متوجه شدید فردی، تخصصی را برای شما تایید کرده که در این رشته خبره نیستید به راحتی میتوانید تایید این فرد را حذف کنید.
۱۱. با استفاده از Open Profile، به افرادی که با آنها ارتباط ندارید، پیام ارسال کنید
لینکدین تنها به شما اجازه میدهد برای افرادی پیام ارسال کنید که با آنها ارتباطی از نوع درجه یک دارید. اما بد نیست بدانید بعضی از کاربران به شما اجازه ارسال پیام را میدهند، حتی بدون اینکه با آنها ارتباط داشته باشید. ناگفته نماند که امکان حضور در شبکه Open Profile و ارسال پیام از این طریق، تنها مختص کاربران پریمیوم لینکدین است، اما این ویژگی به کاربران اجازه میدهد از جانب سایر کابران لینکدین، حتی اگر با آنها مرتبط نباشند پیام دریافت کنند.
برای ارسال پیام از طریق Open Profile در لینکدین باید وارد پروفایل فرد مورد نظر شده و گزینه Send an InMail را انتخاب کنید. اگر با چنین گزینهای روبرو نشدید با موس بر روی فلشی که رو به پایین است رفته و گزینه Send an InMail را انتخاب کنید. کاربران پریمیوم لینکدین نیز کافی است بر روی گزینه Send A Message کلیک کنند.
۱۲. فید لینکدین را بررسی کنید
پیشنهاد میکنیم هر از گاهی به لینکدین سر بزنید و در این قسمت از فعالیت سایر همکاران و افرادی که در شبکه شما هستند باخبر شوید.
در این قسمت میتوانید مطالبی که خودتان تدوین کردهاید را به اشتراک گذاشته یا مطالب دوستان خود را با سایرین به اشتراک بگذارید.
۱۳. بیشتر در معرض دید دیگران قرار بگیرید
اگر به پروفایل افراد مختلف در لینکدین سر میزنید، اجازه دهید این افراد به خوبی شما را ببینند. برای اینکار باید وارد قسمت Manage your account and privacy شوید و در قسمت Privacy گزینه Profile viewing options را انتخاب کنید. در این قسمت باید گزینه Your name and headline فعال باشد.
۱۴. افرادی که از پروفایل لینکدین شما بازدید کردهاند را بشناسید
لینکدین قابلیتی را با عنوان Who’s Viewed Your Profile برای شناخت افرادی که از پروفایل شما بازدید کردهاند در اختیار کابران قرار میدهد. این ابزار که از طریق منوی اصلی پروفایل قابل دسترسی است به شما این اجازه را میدهد تا سایر کاربرانی که از پروفایل شما بازدید داشتهاند را بشناسید.
از این طریق میتوانید با افرادی که از پروفایل شما بازدید کردهاند در لینکدین ارتباط برقرار کنید. ناگفته نماند که این فرآیند را طبق راهنمایی که در ترفند شماره ۱۳ گفتیم میتوان غیر فعال کرد.
۱۵. استخراج فهرستی از ارتباطات و اطلاعات از لینکدین
لینکدین به شما این امکان را میدهد تا آرشیوی از اطلاعات مربوط به خود در لینکدین داشته باشید. خوشبختانه این فرآیند بسیار ساده و راحت انجام میشود. برای اینکار مطابق شکل زیر کلیک کنید:
پس از کلیک روی گزینه Manage synced and imported contacts صفحهباز میشود که در قسمت پایین سمت راست باید روی گزینه Export contacts کلیک کنید. در این قسمت لینکدین به شما اجازه میدهد فهرستی از اطلاعاتتان را آرشیو کنید.
۱۶. افراد و ارتباطهای جدید را به سادگی پیدا کرده و با کاربران قدیمی ارتباط برقرار کنید
قسمت ارتباطها در لینکدین که آن را در قسمت Connections مشاهده میکنیم، ابزارهای مختلفی را برای گسترش دادن دامنه ارتباط کاربر با سایر کاربران در اختیار شما قرار میدهد. برای اضافه کردن ارتباطهای جدید از فهرست افرادی که در ایمیل شما وجود دارند یا دریافت پیشنهاد ارتباط جدید، بر روی گزینه Grow your network کلیک کنید.
لینکدین به شما این اجازه را میدهد تا زمانی که یکی از افرادی با وی ارتباط دارید شغل خود را تغییر داد، از این امر باخبر شوید. لینکدین برای راحتی هرچه بیشتر کاربران خود، اپلیکیشن موبایل لینکدین را نیز به رایگان در اختیار کاربران قرار داده است.
۱۷. از مزایای حضور در گروههای لینکدین استفاده کنید
افرادی که در یک گروه لینکدین قرار دارند برای ارسال پیام به یکدیگر، نیازی نیست حتماً ارتباطی از نوع درجه یک با یکدیگر برقرار کرده باشند. اگر بیشتر از ۳۰ روز از عضویت شما در لینکدین گذشته باشد و حداقل ۴ روز نیز در یک گروه به خصوص عضو باشید، لینکدین به شما اجازه میدهد تا ۱۵ پیام در ماه، به اعضای گروههایی که در آنها عضو هستید ارسال کنید.
از طرف دیگر اعضای گروه قادر هستند پروفایل سایر افراد همان گروه را بدون اینکه با آنها ارتباطی بر قرار کرده باشند مشاهده کنند. با این حساب پیشنهاد میکنیم برای امکان ارسال پیامهای بیشتر و دسترسی به امکانات مشاهده پروفایل، در گروههای بیشتری در لینکدین عضو شوید.
لینکدین اخیراً امکانات بیشتری را نیز برای افرادی که در گروههای مختلف عضو هستند معرفی کرده است. گروها در لینکدین میتوانند خصوصی بوده و عضو بودن در این گروهها باید حتماً از جانب مدیر گروه تایید شود.
۱۸. جستجوی پیشرفته لینکدین را دستکم نگیرید
لینکدین امکانات زیادی را برای جستجو در اختیار کابران خود قرار داده است. برای نمونه فرض کنیم شما قصد دارید ببینید با کدام یک از افرادی که در یک شرکت بهخصوص مشغول به کار هستند، در لینکدین ارتباط دارید. برای این کار کافی است در کادر سرچ موجود در بالای سمت چپ صفحه کلیک کنید تا گزینه Search for people with filters فعال شود.
با انتخاب این گزینه شما به صفحهای هدایت میشوید که به فیلترهایی از قبیل محل تحصیل، افراد، شرکتها و… دسترسی دارید. با انجام جستجو به شیوهای که اشاره کردیم و انتخاب فیلتر مدنظر، به راحتی میتوانید افرادی را که در شرکت مورد نظر مشغول به کار هستند و با آنها در لینکدین ارتباط از نوع درجه یک یا درجه دو دارید را پیدا کنید.
۱۹. آپدیتهای لینکدین را در توییتر به اشتراک بگذارید
متاسفانه در سال ۲۰۱۲ میانه لینکدین و توییتر به هم خورد و از آن زمان به بعد دیگر کاربران نمیتوانند توییتهای خود را به صورت خودکار در لینکدین منتشر کنند. اما این امر چندان هم جای نگرانی ندارد چرا که انتشار مطالبی که در لینکدین قرار میدهید به صورت خودکار در توییتر همچنان امکان پذیر است. با این حساب زمانی که یک پست جدید را در لینکدین منتشر کردید میتوانید اجازه دهید دنبال کنندگان شما در توییتر این پست جدید را مشاهده کنند. برای این کار باید در منوی Share گزینه Public + Twitter را انتخاب کنید.
۲۰. از منشِن (@) در پستهای خود کمک بگیرید
اگر از کاربران دو آتشه فیسبوک یا توییتر هستید به احتمال زیاد با منشِن کردن آشنا هستید، از سال ۲۰۱۲ به بعد لینکدین امکان منشِن کردن سایر کاربران و شرکتها را در پستهایی که منتشر میکنید اضافه کرد.
به این ترتیب اگر تمایل دارید پستی که منتشر میکنید توسط یکی دیگر از کاربران لینکدین یا یک شرکت دیگر که در لینکدین حاضر است دیده شود، به راحتی میتوانید فرد یا افراد مورد نظر را منشن کنید. برای منشن کردن در لینکدین نیز کافی است تا علامت @ را تایپ کرده و سپس نام کاربری فرد یا شرکت مورد نظر را در پست خود بنویسید. این کار باعث میشود این فرد از پستی که در لینکدین منتشر کردهاید باخبر شده و نام وی به همراه یک لینک که به پروفایل ایشان مرتبط است در مطلبی که نوشتهاید نمایش داده شد.
۲۱. بهینهسازی صفحه شرکت شما در لینکدین
لینکدین در چند ساله خیر تغییرات زیادی را برای طراحی صفحههای شرکتها ایجاد کرده است. به این ترتیب اطمینان خاطر حاصل کنید که صفحه شرکت شما در لینکدین به خوبی تنظیم شده است. پیشنهاد میکنیم از یک تصویر باکیفیت برای صفحه شرکت خود در لینکدین استفاده کنید. با مشاهده صفحه شرکتهای معتبر در لینکدین نیز میتوانید ایدههای خوبی برای بهینهتر کردن صفحه شرکت خود در لینکدین پیدا کنید.
۲۲. صفحه ویترین هدفمندی در لینکدین ایجاد کنید
صفحههای ویترین (Showcase)، موقعیت مناسبی را برای صفحه شرکتی که در لینکدین ایجاد کردهاید در اختیار شما قرار میدهند. به عبارت دیگر این صفحهها را میتوان به عنوان زیر مجموعهای از صفحه اصلی شرکت شما در لینکدین دانست، در این صفحهها میتوانید محصولات خاصی را تبلیغ کنید و تجربهای منحصربهفرد را در اختیار کاربرانی که از این صفحهها بازدید میکنند قرار دهید. کاربران لینکدین نیز میتوانند صفحههای ویترین را به صورت مستقل دنبال کنند، در این حالت نیازی به دنبال کردن صفحه شرکت در لینکدین نیست. این روش به شما اجازه میدهد تا صفحههای ویترین را در لینکدین به صورت اختصاصی با توجه به طیف مخاطبی که از آنها بازدید میکنند طراحی کنید.
برای ایجاد صفحه ویترین در لینکدین بر روی گزینه Admin tools در منویی که در سمت راست بالای صفحه شرکت واقع شده است کلیک کرده و گزینه Create a Showcase Page را انتخاب کنید. لینکدین اجازه میدهد به ازای هر شرکت تا ۱۰ صفحه ویترین ایجاد کنید.
۲۳. از قابلیت انتشار پست در Updates به نفع خود استفاده کنید
با انتشار پست در قسمت Updates بیشترین بهرهبرداری را از صفحهای که برای شرکت خود در لینکدین ایجاد کردهاید داشته باشید. این کار باعث میشود کاربران لینکدین دلایل بیشتری برای دنبال کردن صفحه شرکت شما داشته باشند و در نتیجه مخاطبین بیشتری را به این صفحه جذب کنید.
اگر هم با این روش آشنایی دارید پیشنهاد میکنیم با هدفگذاری دقیقتر مخاطبین، پستهای خود را در معرض دید کاربران مشخصی قرار دهید. برای این کار باید تعداد مخاطبین شما حداقل ۱۰۰ نفر باشد، سپس مدیر صفحه شرکت در لینکدین میتواند پستهای خود را با توجه به پارامترهای مشخص نظیر ابعاد شرکت، تخصصها، موقعیت جغرافیایی، زبان و دیگر پارامترها برای این طیف از مخاطبین منتشر کند.
این آپدیتهای هدفمند در قسمت بالای صفحه شرکت یا صفحه ویترین برای مخاطبین به خصوص نمایش داده میشود، از طرف دیگر در قسمت فید کاربران نیز شاهد حضور پستهای آپدیتی که از این طریق منتشر میشوند خواهیم بود.
۲۴. از منابع بازاریابی محتوا در لینکدین استفاده کنید
لینکدین منابع خوبی را برای بازاریابی محتوا در اختیار شما قرار میدهد. به لطف این ابزار و منابع میتوانید محتوای موثرتری را در لینکدین منتشر کنید.
ابزارهای بررسی وضعیت محتوا نیز در لینکدین به شما کمک میکنند تا محتوای پرمخاطب را شناسایی کرده و پارامترهایی که باعث محبوبیت یک مطلب در لینکدین میشوند را شناسایی و به نفع خود استفاده کنید.
۲۵. به کمک لینکدین سرنخهایی از مخاطبین جدید بدست آورید
برای اینکه بیشترین مخاطب را از لینکدین راهی وبسایت کنید لینک پستهای بلاگ خود را در قسمت Update و گروههای لینکدین قرار دهید. گذاشتن لینک پستهای بلاگ در صفحههای ویترین نیز گزینه مناسبی برای جذب ترافیک است.
۲۶. تبلیغات پولی لینکدین را دستکم نگیرید
اگر به دنبال راهی برای ارتقا تجربه بازاریابی خود در لینکدین هستید، پیشنهاد میکنیم تبلیغات پولی لینکدین را امتحان کنید. تبلیغات کلیکی لینکدین به شما این امکان را میدهد تا بر اساس یک شغل یا تخصص مشخص تبلیغ کنید و از این طریق برند خود را در معرض دید افرادی که تمایل بیشتری به آشنایی با شما دارند قرار دهید.
۲۷. از حضور در گروههای لینکدین غافل نشوید
با توجه به شغل و تخصصی که دارید، در لینکدین گروه ایجاد کنید. به کمک این گروه میتوانید جامعهای از همکاران را گِرد خود جمع کرده و ایدههای بازاریابی جدیدی بهدست آورید. حتی از این گروه میتوان برای جذب ترافیک بیشتر به وبسایت نیز کمک گرفت. حضور در سایر گروههای لینکدین نیز باعث میشود نبض کار و تجارتی که در آن مشغول هستید همیشه در دست شما باشد.
۲۸. در لینکدین به اعضای گروهی که ایجاد کردهاید ایمیل ارسال کنید
یکی از مزایای مدیریت گروه در لینکدین این است که میتوانید از این طریق برای اعضای گروه هفتهای یکبار ایمیل ارسال کنید. این ایمیلها مستقیماً به اینباکس اعضای گروه ارسال میشود.
در نتیجه اگر اعضای زیادی را به گروه خود دعوت کرده باشید از این فرصت طلایی میتوانید به نفع خود استفاده کرده و با ارسال ایمیل، سرنخهای بیشتری را جذب کنید.
۲۹. محتوایی که تولید کردهاید را در قسمت مقالات لینکدین منتشر کنید
جالب است بدانید لینکدین به کاربران اجازه میدهد مقالههای جدیدی را اضافه کنند. با این حساب پیشنهاد میکنیم مطالبی که در نظر گرفتهاید را به نحوی تدوین کنید که کاربران به مراجعه به بلاگ شما تشویق شوند.
برای انتشار یک مطلب کافی است تا بر روی گزینه Write an article در صفحه اصلی لینکدین کلیک کرده، سپس نیز بر روی گزینه Publish که در بالا و گوشه سمت راست قرار دارد کلیک کنید.
۳۰. به کمک لینکدین فروش خود را افزایش دهید
اگر تمامی مواردی را که تاکنون به آنها اشاره کردیم با دقت دنبال کرده باشید حتما متوجه شدهاید که با کمک از بعضی از ترفندها و کمی خلاقیت میتوانید به افزایش فروش شرکت نیز کمک کنید.
۳۱. دکمه به اشتراکگذاری لینکدین و دنبال کردن صفحه شرکت را به وبسایت و محتوای خود اضافه کنید
با اضافه کردن دکمه دنبال کردن صفحه شرکت در لینکدین به وبسایت خود میتوانید مخاطبین بیشتری را به صفحهای که در لینکدین ایجاد کردهاید هدایت کنید. پیشنهاد میکنیم در محتوایی که تولید کردهاید نیز دکمه به اشتراکگذاری در لینکدین را تعبیه کنید.
۳۲. عملکرد صفحه شرکتی که ایجاد کردهاید را در لینکدین با تب آنالیتیکس بررسی کنید
اگر پس از در نظر گرفتن تمامی ترفندهایی که به آنها اشاره کردیم به این فکر افتادید که عملکرد خود را در لینکدین بررسی کنید، میتوانید از تب آنالیتیکس (Analytics) برای بررسی عملکرد خود استفاده کنید.
در این تب اطلاعاتی در خصوص اثربخشیِ آپدیتهایی که قرار دادهاید به شما گزارش داده میشود؛ اطلاعاتی در خصوص دنبال کنندگان شما در لینکدین را نیز در این قسمت میتوانید بررسی کنید.
ابزارهای موجود در این قسمت به شما اجازه میدهد تا چگونگی گسترش تعداد دنبالکنندگان را در لینکدین بررسی کرده و این اطلاعات را با عملکرد سایر شرکتها مقایسه کنید.
برای دسترسی به قسمت آنالیتیکس، کافی است تا بر روی تب Analytics که در بالای صفحه مربوط به شرکت شما قرار دارد کلیک کنید.
همانگونه که وعده دادیم، سعی کردیم در این مطلب به تمامی ترفندهای مهم و ضروری برای حضوری موثر در لینکدین اشاره کنیم، شبکه اجتماعی لینکدین بزرگ و کارآمد است و هزار و یک نکته و ترفند را در خود نهان دارد اما بدون شک با در نظر گرفتن مواردی که به آنها اشاره کردیم زودتر از آنچه فکرش را بکنید شاهد شکوفایی حساب کاربری شخصی یا شرکت شما در لینکدین خواهیم بود.