لوکال سئو سبک جدیدی از بهینه‌سازی وب‌سایت است که این روزها طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است و به شما کمک خواهد کرد تا ارتباط بسیار قوی‌تری با مخاطبان خود برقرار کنید. یکی از مهم‌ترین مزیت‎های سئوی محلی(Local SEO) نسبت به سئو عمومی جلب نظر مشتریانی است که در نزدیکی محل کسب‌وکار شما می‌باشند. شما می‌توانید به راحتی، نام، آدرس، تلفن، شماره فکس، آدرس وب‌سایت و تمام ملزوماتی که مخاطب، برای دسترسی نیاز دارد را از این طریق به کاربران ارائه کنید.

لوکال سئو(بهینه سازی محلی)

 

کاربران از طریق گوگل، مستقیم و بدون واسطه با شما تماس می‌گیرند!

اگر Local SEO را به درستی پیکربندی کرده باشید، مشتریان قادر خواهند بود تا از طریق تلفن همراه و با انتخاب گزینه Call مستقیما تماس بگیرند و از جزئیات خدمات شما مطلع شوند. بد نیست بدانید درصد بالایی از مخاطبین بالقوه‌ای که می‌توانند به مشتریان محصولات شما تبدیل شوند تمایل دارند تا قبل از خرید، حداقل یکبار تماس تلفنی داشته باشند. این موضوع، برای آژانس‌های گردشگری در ایران به طور ویژه‌ و خاص‌تری نمود پیدا کرده است.

بهینه سای محلی در گوگل

 

اما فرآیند ثبت در گوگل چقدر طول خواهد کشید؟

کل این پروسه ممکن است ظرف حداقل ۲ روز به اتمام برسد و یا نهایتا تا ۳ ماه هم شما را چشم‌انتظار نگه دارد، نکته حائز اهمیت که می‌تواند به تسهیل ِفرآیندِ ثبت کسب‌وکار شما بینجامد، میزان امتیاز اکانت Gmail شما (points) در گوگل و سابقه شما در نظردهی و کمک به تکمیل هرچه بهتر نقشه آن (Contribution) است که بر این اساس، گوگل کاربران را از Level 1 تا Level 5 رده‌بندی می‌کند.

 

تغییرات جدید در ثبت کسب‌وکار در گوگل چیست؟

گوگل در تاریخ ۳۱ مارس ۲۰۱۷ اعلام کرد که سرویس‌های Google Map Maker و Google Map با یکدیگر ادغام و یکپارچه خواهند شد؛ پس در واقع، شما می‌بایست برای ثبت کسب‌و‌کار خود، به جای درج اطلاعات در Google Map Maker، آن‌ها را مستقیما در نقشه گوگل (Google Map) ثبت نمایید.

 

Google Map Maker close

راه اصولی ثبت کسب‌و‌کار شما در گوگل چیست؟

بهتر است بدانید، بهترین راه برای ثبت کسب‌و‌کار شما در گوگل استفاده از سرویس Google My Business است، اما متاسفانه این سرویس برای کاربران ایران محدود شده است و به همین دلیل، امکان ثبت کسب‌و‌کار در گوگل از این طریق مهیا نیست.

 

پس چگونه کسب‌و‌کار خود را در گوگل ثبت کنم؟!

شما می‌بایست تمام اهرم‌های خود در فضای مجازی را به کار ببندید تا به گوگل بفهمانید که علاوه بر وجود یک کسب‌و‌کار فیزیکی، یک حضور فعال و پررنگ در فضای مجازی (Online Presence) دارید. این کار باید در ۳ محور اصلی زیر انجام شود:

۱-وب سایت

۲- گوگل‌پلاس و Brand Page

۳- سایر شبکه‌های اجتماعی

فاکتورهای زیادی برای سئوی محلی شما وجود دارند، اما اولین قدم این است که موضوعات مربوط به سئوی On Page (و تفاوت سئوی onpage با offpage) را در وب‌سایت خود رعایت کرده باشید.

دومین قدم، یکپارچه‌سازی اطلاعات کسب‌و‌کار شما می‌باشد، پیشنهاد می‌کنیم حتما در وب سایت، گوگل پلاس و صفحه Brand Page خود، علاوه بر وب سایت، ۳ عنصر مهم شامل، «نام»، «آدرس» و «تلفن» که به اختصار تحت عنوان NAP شناخته می‌شوند را یکسان تنظیم کنید؛ این، یکی از نکات حیاتی در نمایش یا عدم نمایش کسب‌وکار شما در گوگل است.

ساخت brand page

(صفحه مربوط به ساخت Brand Page در گوگل)

بنابراین از سرویس Google MAP شروع کنید!

نام کسب‌و‌کار خود را در صفحه اصلی Google Map، دقیقا در همان جایی که نقشه گوگل به صورت تمام صفحه در مرورگر شما نقش بسته است، در باکس بالا و سمت چپ جستجو کنید. سپس بر روی گزینه Add to Google Maps کلیک نمایید و اطلاعات مربوط به وب سایت، تلفن، ساعتِ کاری و… را وارد کنید و روی دکمه submit کلیک نمایید.

در ادامه، مشاهده خواهید کرد که در تب Edits حالت PENDING · Place creation نمایان خواهد شد که حاکی از شروع فرآیند بررسی کسب‌وکار شما است.

اتمام ثبت در گوگل مپ

حالا می‌بایست اندکی صبوری کنید تا بعد از تغییر وضعیت ویرایش شما، از حالت Pending به Approved (که این کار معمولا توسط آن دسته از کاربران گوگل که امتیاز بالایی دارند، صورت می‌پذیرد) نام خود را در گوگل پیدا کنید.

نکات مهم در ثبت کسب‌وکار:

  • درج عکس، اضافه شدن Review و نرخ کلیک می‌تواند جایگاه‌های مناسب‌تری در جستجوهای گوگل به شما بدهد.
  • استفاده از کدهای Schema می‌تواند فرآیند کار را تسهیل کند و آن را مطمئن‌تر نماید.
  • ترجیحا برای تمام مراحل از یک اکانت Gmail استفاده نمایید، یعنی هم برای جستجوی کنسول، آنالیتیک، برند و پیج تنها از یک Gmail استفاده کنید تا بتوانید خود را به عنوان صاحب اصلی کسب‌و‌کار به گوگل معرفی نمایید.
  • ریسپانسیو بودن وب‌سایت و عدم وجود خطاهای مهلک، همگی در نمایش صحیح شما کمک حال خواهند بود.
  • برای آگاهی از سایر فاکتورهای کلیدی Local SEO، می‌توانید از وب‌سایت localseochecklist.org بهره‌مند گردید.

امیدواریم که این مقاله بتواند در معرفی هرچه بهتر شما به مشتریان محلی‌ شما موثر واقع شود، جالب است بدانید حتی خود سئوی محلی در سئوی عمومی وب سایت شما هم اثر خواهد گذاشت و باعث افزایش Authority (اعتبار وب‌سایت) می‌شود، پس فرصت را مغتنم بشمارید و زودتر از سایر رقبا، جایگاه خود را در گوگل  مستحکم نمائید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (2 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...
Sarah Baker

علی رازقی

از سال 89 در زمینه SEO با شرکت‌های بزرگی به عنوان متخصص سئو کار کرده است، علی دانش آموخته رشته مدیریت است و علاقه زیادی به بازاریابی اینترنتی و ابزارهای مرتبط مثل ایمیل مارکتینگ دارد، او همواره از ارائه اطلاعات و تجربیاتش به دیگران لذت می برد..

دیدگاه‌های شما
ثبت دیدگاه شما

*



این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.