امروز قصد داریم چند راهکار ارائه دهیم تا با کمک آنها بتوانید تمام بخشهای سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید. در این بخش با اصول مقدماتی بهینه‌سازی موتورهای جستجو آشنا می‌شوید.
پس از انتخاب کلید واژه‌های مناسب سئو و البته قبل از پرداختن به محتوا، شما گزینه‌هایی در پیش رو خواهید داشت که باید در انتخاب آن‌ها کمی تامل کنید.
پیش از آغاز کار باید به موارد زیر توجه کنید:

  • محتوای سایت چیست؟
  • چه هدفی دارید؟
  • چقدر مصمم هستید؟

هنگامی که به این سوالات پاسخ دادید، زمان آن می رسد که آستین ها را بالا بزنید.
بیایید کار را شروع کنیم:

نکات سئو:

جهت بهینه‌سازی کل سایت برای موتورهای جستجو باید این نکات کلیدی را دنبال کنید:

۱- سعی کنید محتوای سایت شما پیرامون یک موضوع مشخص باشد:

مطالب گوناگونی می‌توانند در سایت شما گنجانده شوند، اما تیتر اولیه گزینش شده می‌بایست بیشترین موضوعیت را با پیام شما داشته باشد.
این مرحله بسیار مهم است، بنابراین بد نیست پیش از انتخاب موضوع، درباره کلیدواژه کمی تحقیق کنید.

۲- کلیدواژه‌ها را در جاهایی به کار ببرید که بیشترین اهمیت را دارند:

«موضوع خاص» خود را در عنوان سایت، نام دامنه، توضیحات، برچسب‌ها، کلیدواژه‌ها، دسته‌بندی بلاگ، عناوین صفحات و محتوای صفحه ذکر کنید.
اگر از WordPress استفاده می‌کنید، می‌توانید بسیاری از این تغییرات را در بخش «تنظیمات عمومی» یا از طریق یک پلاگین همچون All in One SEO Pack انجام دهید.

۳- به صفحات داخلی سایت خود لینک دهید:

بسیاری از سیستم‌های مدیریت محتوا این کار را به صورت اتوماتیک انجام می‌دهند، اما اگر سیستم شما این کار را انجام نمی‌دهد، می‌توانید به صورت مستقیم از صفحه اصلی سایت به سایر صفحات داخلی لینک دهید و یا صفحات داخلی را با لینک‌های متقابل به یکدیگر متصل کنید.

۴- سعی کنید لینک صفحات شما با معنی و شامل کلیدواژه باشد:

بعضی از سایت‌ها از آدرس‌ها و لینک‌های نامربوط استفاده می‌کنند که مثلا از اعداد برای مشخص کردن صفحات داخلی استفاده شده است. این کار برای سئو مناسب نیست و جلوه خوبی نیز ندارد. بهتر است از ساختار آدرس‌دهی یکتا در صفحات اینترنتی یا همان URL استفاده کنید که شامل متن می‌شود و سعی کنید حتما کلیدواژه خود را در آن ذکر کنید.
بنابراین، به جای آنکه URL سایت شما مانند آدرس زیر باشد:

http://yoursite.com/?p=12

بهتر است شبیه به این باشد:

http://yoursite.com/coolpage

۵- هرچه که سایت شما را کند می‌کند حذف کنید:

«زمان بارگذاری صفحات» بسیار مهم است بنابراین هر عامل غیرضروری که سایت شما را کند می‌کند حذف کنید. این عوامل ممکن است شامل پلیر موسیقی، تصاویر با حجم زیاد، فلش‌های گرافیکی و پلاگین‌های غیرضروری باشد.

۶- از کلیدواژه در تصاویر استفاده کنید:

در نامگذاری، نوشتن توضیحات و انتخاب نام جایگزینِ تصاویر، از کلماتی استفاده کنید که انعکاس‌دهنده موضوع سایت شما باشند. همچنین، اگر نام فایل نشان دهنده واژگان کلیدی اصلی نیست، می‌توانید آنرا تغییر دهید. (به عنوان مثال writing-tips.jpg به جای d1234.jpg)

۷- به سایت‌هایی که دارای محتوای مشابه هستند لینک بزنید:

می‌توانید این کار را با آوردن لیستی از لینک‌های مرتبط در صفحات سایت و یا ایجاد صفحه منابع انجام دهید.
البته در انجام این کار احتیاط کنید زیرا شما با آوردن هر لینک، به نوعی در حال رای دادن به سایت مذکور هستید. بااین‌حال، اگر این‌کار را به خوبی انجام دهید و افراد بر روی لینک‌های شما کلیک کنند به موتورهای جستجو نشان می‌دهید که شما فردی قابل اعتماد در این موضوع خاص هستید.

۸- سایت خود را به صورت مستمر به‌روزرسانی کنید:

سایت‌هایی که محتوای پویا دارند، اغلب در رده‌های بالاتری نسبت به سایت‌های با محتوای ساکن قرار دارند. به همین دلیل است که بلاگ‌ها و دیرکتوری‌ها (همانند ویکی‌پدیا) رنک بسیار بالایی در موتورهای جستجو دارند. آنها دائما درحال به‌روزرسانی محتوای سایت خود هستند.

۹- مطمئن شوید که سایت شما توسط موتورهای جستجو رصد می‌شود:

بسیاری از موتورهای جستجو محتوای شما را به صورت خود‌به‌خود پیدا کرده و آنرا در فهرست قرار می‌دهند اما زیاد روی این مساله حساب نکنید. مطمئن شوید که موتورهایی نظیر گوگل، بینگ و یاهو سایت شما را رصد می‌کنند تا افراد بتوانند از طریق آنها شما را آنلاین پیدا کنند (اگر این کار انجام نمی‌شود، شما می‌توانید آنها را مستقیما اضافه کنید).

۱۰- کاری کنید که سایر سایت‌ها به سایت شما لینک دهند:

این مساله در بهینه کردن سایت شما بسیار بسیار مهم است، اما محقق شدن این امر چیزی نیست که بتوانید خودتان آنرا کنترل کنید. فارغ از ایجاد محتوای فوق العاده، تنها کاری که می‌توانید انجام دهید این است که از دیگر سایت‌ها درخواست کنید تا لینک شما را در صفحات خود قرار دهند (که به ندرت جواب می‌دهد).
پیشنهاد اینجانب صرف وقت و متقاعد کردن افراد برای لینک دادن به محتوای فوق‌العاده شماست، همچنین می‌توانید به صورت مهمان برروی سایر سایت‌ها پست بگذارید.
فارغ از آنچه انجام می‌دهید، بدانید که لینک‌های ارتباطی درونی در سئو امری ضروری محسوب می‌شوند.

۱۱- از تغییر نام دامنه خود اجتناب کنید:

عمر آدرس اینترنتی شما یا همان URL، فاکتور مهمی در رنکینگ سایت شماست، بنابراین مراقب باشید.
اگر هر شش ماه یک‌بار یک بلاگ جدید راه‌اندازی کنید، آنگاه سایت شما هیچ‌گاه به ارزشی که لایق آن است دست نخواهد یافت.

۱۲- محتوای خود را طوری بنویسید که ثابت شود شما یک ربات نیستید:

هیچکدام از موارد بالا اهمیت نخواهند داشت اگر محتوای سایت شما به نحوی باشد که گویی یک ربات آن‌را نوشته است.
با دنبال کردن مراحل ذکر شده در این مقاله، محتوایی بی‌نظیر بنویسید. صبور باشید و منتظر بمانید تا نتایج آن را ببینید.
می‌دانم که بسیاری از شما پیش از این بلاگ‌نویسی را آغاز کرده‌اید اما بسیاری از این نکات را می‌توان با بازگشت به گذشته تصحیح کرد. زمانی که این کار را انجام دادید، می‌توانید کار را با تولید محتوای منظم ادامه دهید.
اگر مشتاق هستید که از عملکرد سایت خود در موتورهای جستجو آگاه شوید، می‌توانید از سایت‌های رایگان سئو همانند Website Grader استفاده کنید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (بدون امتیاز)
Loading...
Sarah Baker

محمد سلطانی

به کارآفرینی و ایجاد کسب‌وکارهای آنلاین علاقمندم و سعی می‌کنم به صورت مستمر اطلاعات و تجربیاتم را در این حوزه افزایش دهم. در حال حاضر به عنوان مدیر بخش تحقیق و توسعه در شرکت کارآفرینان بلندآوازه مشغول به فعالیت هستم.

دیدگاه‌های شما
ثبت دیدگاه شما

*



این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.