در سطح شهر یا جاده‌ها روزانه هزاران عابر پیاده و راننده از مقابل بیلبوردی که به امید افزایش فروش، برای تبلیغ محصول خود اجاره کرده‌اید عبور می‌کنند، اما واقعاً چند نفر از این افراد متوجه بیلبورد شما شده و پیام آن را دریافت می‌کنند؟ تفاوت بیلبورد شما با بیلبورد بعدی یا بعدتر از آن چیست؟

علاوه بر بیلبوردها امروزه شاهد حضور تلویزیون‌های شهری در ابعاد بسیار بزرگ، در گوشه و کنار شهر یا حتی جاده‌ها هستیم. پیام‌های تبلیغاتی رنگی و متحرک در نمایشگرهای شهری به اندازه‌ای جلب توجه می‌کنند که امکان ندارد راننده‌ای از کنار آن عبور کتد و چشمش به این پیام‌های جذاب نیافتد.

از سوی دیگر پیام‌های تبلیغاتی مختلفی را می‌توان در بازه‌های زمانی کوتاهی از طریق نمایشگر شهری در معرض دید مخاطب قرار داد. اما احتمال زیادی وجود دارد که پیام‌ درج شده در بیلبورد‌های معمولی به راحتی از چشم مخاطب پنهان بماند!

مدت زمان نمایش یک تیزر تبلیغاتی در نمایشگر شهری به صورت استاندارد ۱۰ ثانیه طول می‌کشد، که قسمتی از یک چرخه ۱۴۰ ثانیه‌ای، متشکل از ۱۴ تیزر تبلیغاتی است. این امر باعث می‌شود پیام تبلیغاتی شما در کنار سایر شرکت‌ها بر روی نمایشگر شهری قرار گیرد، از این جهت تبلیغات در نمایشگر‌های شهری را می‌توان مشابه پیام‌های بازرگانی تلویزیونی یا رادیویی دانست. تکرار پیام‌ها در بازه‌ زمانی ۱۰ ثانیه، باعث می‌شود تا رانندگانی که پشت چراغ قرمزهای طولانی متوقف شده‌اند چندین و چندبار پیام تبلیغاتی شما را مشاهده کنند، این امر باعث ماندگاری در ذهن مخاطب می‌شود.

تلویزیون‌های شهری در مقایسه با بیلبوردها از فاصله دورتری قابل مشاهده هستند که با افزایش سایز تلویزیون، گاه این فاصله به چندین کیلومتر نیز می‌رسد. همچنین مزیت دیگر تلویزیون‌های شهری امکان نمایش تیزرهای تبلیغاتی در نور مستقیم خورشید است که اصطلاحا به آن روز دید می‌گویند.

نمایشگر شهری در مشهد

از آنجا که تبلیغات حاضر درنمایشگرهای شهری دائما در حال تغییر هستند در نتیجه نظر رانندگان به رنگ و تحرکِ تصاویر جذب می‌شود. این امر به درک بیشتر مخاطب از تبلیغ و اثربخشی بیشتر آن منجر خواهد شد. از این حیث بیلبوردهای معمولی یارای رقابت با نمایشگرهای شهری را ندارند.

یکی دیگر از نکات بارز در خصوص نمایشگر شهری را می‌توان ظاهر آن دانست. همان‌گونه که حتماً در سطح شهر دیده‌اید تصویر بیلبوردهای معمولی در اثر نور خورشید یا بارندگی پس از مدتی محو و کثیف می‌شود. در حالی که نمایشگرها از لامپ‌های LED  تشکیل شده‌اند که بیش از ۱۰۰ هزار ساعت عمر می‌کنند، بنابراین با حذف فرضیه قطع برق، می‌توان گفت پیام تبلیغاتی شما شانس دیده شدن در ۲۴ ساعت شبانه روز و ۳۶۵ روز سال را دارد.

شاید بتوان گفت مهم‌ترین برتری نمایشگر شهری نسبت به بیلبورد، امکان تغییر سریع پیام‌های تبلیغاتی و اضافه کردن پیام‌های جدید است. همان‌گونه که می‌دانید در بیلبوردهای معمولی باید ابتدا طرح را طراحی کنید و برای چاپ به چاپخانه تحویل دهید. پس از چاپ نیز تیم نصاب برای نصب راهی محل بیلبورد می‌شوند، اما این داستان برای نمایشگر شهری فرق می‌کند و تنها کافی است پیام یا تغییرات ‌آن را در واحد طراحی انجام داده و برای انتشار به مسئول مربوطه تحویل دهید.

بیلبورد تبلیغاتی

پیش‌تر گفته شد که پیام‌ها در چرخه تکرار ۱۴۰ ثانیه‌ای قرار می‌گیرند، شرکت‌ها قادر هستند با خرید چند بازه زمانی، مدت زمان حضور پیام را در نمایشگر شهری بیشتر کنند و از این طریق طیف بیشتری از مخاطبین هدف را جذب کنند.

ناگفته نماند تبلیغات در تلویزیون‌های شهری در کنار اثربخشی بالایی که دارند، به لحاظ بازگشت سرمایه‌ نسبت به سایر انواع تبلیغات محیطی نتیجه بهتری را به دنبال دارند.

بر اساس تحقیقات انجام شده مشخص گردیده است که یک نفر از هر ۵ نفر مخاطب نمایشگرهای شهری، در خصوص پیام‌های تبلیغاتی آن، با افراد دیگر صحبت می‌کند. شرکت‌ کنندگان در این تحقیقات نیز نمایشگر شهری را جذاب‌تر از بیلبورد معمولی می‌دانند، همچنین تعرفه‌ آگهی‌های نمایشگر شهری نیز بسته به مکان آن و پارامترهای دیگر متفاوت است، در نتیجه گاهی می‌توان نمایشگری با قیمتی مناسب نیز پیدا کرد.

یک بار دیگر باید تاکید کنیم تبلیغ در تلویزیون‌های شهری می‌تواند بازخورد خوبی را به دنبال داشته باشد، طی تحقیقات به عمل آمده مشخص گردید که ۳۹ درصد از بزرگسالان پس از مشاهده پیام‌های تبلیغاتی در نمایشگر شهری به فروشگاه‌ها برای خرید کالایی که تبلیغ آن‌ را دیده‌اند مراجعه کرده‌اند. ۲۹ درصد از مخاطبین نیز به این فکر افتاده‌اند تا در هفته آتی محصولی که تبلیغ آن را مشاهده کرده‌اند را خریداری کنند. ۱۸ درصد به شماره تماسی که برای یک کالا یا محصول در تبلیغ مشاهده کرد‌ه‌اند تماس داشتند. ۴۰ درصد از مخاطبین نمایشگر، آدرس فروشگاه یا مکانی که در بیلبورد دیده‌اند را متوجه شد‌‌‌ه‌اند.

تمامی این آمار و ارقام از اثربخشی تبلیغات و میزان بالای ایجاد انگیزه خرید در مخاطبین نمایشگرهای شهری حکایت دارند، به این ترتیب پیش‌بینی می‌شود با افزایش فناوری و مزایای تبلیغات در نمایشگرهای شهری در آینده، شاهد پیشی گرفتن تبلیغات در نمایشگر شهری نسبت به بیلبورد معمولی باشیم.

در نهایت به این نکته نیز باید اشاره کنیم که تصمیم شما برای قرار دادن آگهی محصول، خدمات یا کسب‌وکاری که به آن مشغول هستید در نمایشگرهای شهری یا بیلبوردهای معمولی تصمیم درست و هوشمندانه‌ای است، اما این را نیز به یاد داشته باشید که بدون شک یک پیام تبلیغاتی متحرک و پویا با رنگ‌هایی زنده در نمایشگر شهری می‌تواند مخاطب بیشتری را نسبت به بیلبورد معمولی جذب خود کند.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 4٫00 از 5)
Loading...
Sarah Baker

شهاب ضیائی

از سال ۸۹ با ورود به شرکت تبلیغاتی آوازه، فعالیت خود را در زمینه تولید محتوا، طراحی و تدوین سناریوهای تبلیغاتی آغاز نمود. او افزون بر فعالیت در حوزه تبلیغات محیطی، با مشارکت در راه‌اندازی و مدیریت چند کسب‌وکار آنلاین، تجربه ارزشمند بازاریابی و تبلیغات اینترنتی (آنلاین مارکتینگ) را به دست آورد و اکنون در بخش طراحی و اجرای «کمپین‌های تعاملی آنلاین و آفلاین»، آوازه را همراهی می‌کند.

دیدگاه‌های شما
ثبت دیدگاه شما

*



این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.