جمع‌آوری مشترکین و ارائه محتوای باکیفیت به مخاطب، از مواردی است که در بازاریابی آنلاین همیشه باید در نظر گرفته شود. از طرف دیگر به هر اندازه که افراد بیشتری در فهرست دریافت ایمیل خود داشته باشید به همان اندازه شانس تبدیل این مخاطبین به مشتری بیشتر خواهد شد.

جالب است بدانید صفحه‌فرود و فرم ثبت نام (Signup Form)، به عنوان اصلی‌ترین ابزار برای جذب مشترکین جدید به حساب می‌آید. به همین دلیل باید نگاه ویژه‌ای به طراحی صفحه‌فرود داشته باشید، برخلاف صفحه‌های وب‌سایت که غالبا شلوغ و پر از محتوا هستند، صفحه‌فرود باید خلوت باشد تا تمرکز بازدید کننده را بیشتر به هدفی که قرار است در این صفحه انجام دهد جلب کند.

بیشتر بخوانید:‌نکاتی برای طراحی صفحه فرود با نرخ تبدیل بالا

با این حساب در این مطلب با هم نگاهی به ۵ ترفند حرفه‌ای جهت اثرگذاری بیشتر صفحه‌فرود خواهیم داشت:

۱- اجازه ندهید حواس مخاطب پرت شود

چگونه صفحه فرود بسازیم landing page

به محض اینکه بازدیدکننده وارد صفحه‌فرود شد نباید به وی اجازه‌ دهید این صفحه‌ را ترک کند. به‌عبارت دیگر بازدیدکننده نباید تا زمانی که کار مورد نظر شما را در صفحه‌فرود انجام داده است این صفحه را ترک کند.

برای رسیدن به این هدف باید تمامی عناصری که باعث حواس‌پرتی کاربر می‌شود را حذف کنید. در حین طراحی صفحه‌فرود به خاطر داشته باشید که این صفحه را نمی‌توان با سایر صفحه‌های وب‌سایت مقایسه کرد و در نتیجه نباید آیتم‌‌های اضافی را در صفحه‌فرود شاهد باشیم.

پیشنهاد می‌شود موارد زیر را در صفحه‌فرود لحاظ کنید:

  • عنوان مناسب
  • توضیحی از پیشنهاد شما و فایده‌ای که برای کاربر به دنبال دارد
  • استفاده از تصویر یا ویدئو
  • فرم ثبت‌نام
  • استفاده از آیتم‌های انگیزشی دیگری نظیر گواهی تایید سایر کاربران، تایمر، عنوان فرعی و دیگر موارد

۲- عنوان تاثیرگذار

عنوان تاثیر گذار لندینگ پیج

شما بهتر از ما می‌‌دانید که برای رساندن مخاطب به صفحه‌فرود باید هزار‌ و یک ترفند را به کار بست.

اما زمانی که کاربر به صفحه‌فرود رسیده است تازه کار شروع شده و اولین کاری که انجام می‌دهد مطالعه عنوان صفحه است. کاربر با مطالعه عنوان در کسری از ثانیه تصمیم می‌گیرد که در صفحه‌فرود شما بماند یا آن‌را ترک کند.

با این حساب توصیه‌ می‌کنیم برای انتخاب واژه‌هایی که در عنوان صفحه‌فرود استفاده می‌کنید وقت بگذارید تا عنوان این صفحه از هر لحاظ بدون عیب باشد. جالب است بدانید کاربران ۵ برابر بیشتر از متن یک صفحه، تمایل به خواندن عنوان آن دارند.

عنوان باید شفاف و مرتبط با سایت و محصولات شما باشد. در حین نوشتن عنوان با خود فکر کنید عنوان چگونه می‌تواند به نفع مخاطب باشد.

اگر مخاطب عنوان را مطالعه کند و از آن سر در نیاورد، به احتمال زیاد شانس تبدیل این مخاطب به مشتری را از دست خواهید داد.

۳- اطلاع‌رسانی واضح و شفاف در دکمه فراخوان

دکمه فراخوان لندینگ پیج

با مخاطب خود روراست باشید، دکمه فراخوان دقیقاً همان‌ جایی است که باید به مخاطب بگویید از وی توقع انجام چه کاری را دارید. این کار ممکن است ساده به‌نظر برسد اما برای طراحی دکمه‌ فراخوان باید خلاقیت به خرج دهید.

  • این دکمه باید جذاب باشد و به راحتی مشاهده شود. اجازه ندهید کاربران در صفحه‌فرود سردرگم شوند و به دنبال دکمه فراخوان بگردند.
  • در انتخاب رنگ این دکمه نیز وسواس به خرج دهید. آیا این رنگ با هدفی که در نظر شماست همخوانی دارد؟

روانشناسان بر این عقیده هستند که رنگ‌ها نقش مهمی در بازاریابی دارند و باید با دقت انتخاب شوند. اجازه دهید برای روشن شدن این مورد چند مثال بزنیم:

  • زرد تداعی‌کننده مثبت‌اندیشی، شفافیت و صمیمیت است
  • نارنجی تداعی‌کننده دوستی و خرسندی است
  • قرمز هیجان و جسارت را در ذهن تداعی می‌کند
  • آبی تداعی‌کننده اعتماد و قدرت است
  • سبز نیز از صلح و سلامت حکایت دارد
  • سفید تداعی‌کننده تعادل و آرامش است

جالب است بدانید در آزمایشی که برای رنگ دکمه فراخوان انجام شده،‌ مشخص گردیده که تغییر رنگ این دکمه می‌تواند تا میزان ۲۱ درصد نرخ تبدیل مخاطب را افزایش دهد.

در کنار رنگ از واژه‌هایی که برای دکمه فراخوان استفاده می‌کنید نیز غافل نشوید. همان‌گونه که حتماً شما بهتر از ما می‌‌دانید نوشتن عبارتی مانند «عضو شوید»،‌ قطعاً بازخورد خوبی را به دنبال نخواهد داشت.

در عوض از عبارت‌های جذاب و هدفمند نظیر «کتاب را دریافت کنید»، «در فهرست مشترکین عضو می‌شوم» یا «همین الان برای من ارسال کن» استفاده کنید.

۴- طراحی تمیز و مرتب

طراحی تمیز و مرتب لندینگ پیج landing page

طراحی هوشمندانه صفحه‌فرود نقش مهمی در برجسته کردن محتوا دارد. رعایت اصول زیبا شناختی در طراحی بصری باعث افزایش فروش خواهد شد.

طراحی منظم و مرتب صفحه‌فرود باعث افزایش تمرکز مخاطبین بر روی دکمه فراخوان خواهد شد، استفاده از فونت‌های بزرگ و عبارت‌هایی ساده و شفاف باعث می‌شود تا مخاطب راحت‌تر با موضوع و محصولات وب‌سایتِ شما آشنا شود.

فهرست کردن نوشته‌ها نیز کمک می‌کند تا مخاطب درک سریع‌ و بهتری از مطلب داشته باشد.

۵- فرآیند تبدیل بازدیدکننده‌ را ساده‌تر کنید

تبدیل بازدید کننده به خریدار در لندینگ پیج

با این واقعیت باید روبرو شد که کاربران اینترنت به انجام کارهای سریع‌ و راحت‌ در وب‌سایت‌ها عادت کرده‌اند. این امر در خصوص پرکردن فرم‌های اشتراک اینترنتی در صفحه‌فرود کاملاً‌ صدق می‌کند.

در نتیجه اگر فرم اشتراکی که در صفحه‌فرود تعبیه کرده‌اید طولانی و خسته‌‌کننده باشد، بدون شک مخاطب از پرکردن چنین فرمی سرباز خواهد زد.

به هر اندازه که فرم اشتراک فیلد‌های کمتری داشته باشد، به همان اندازه شانس تبدیل بازدیدکنندگان به مشترکین را بیشتر کرده‌اید.

در نتیجه پیشنهاد می‌کنیم تنها پرسش‌هایی را از بازدیدکننده بپرسید که پاسخ آن‌ها برای شما مهم است.

در پایان این نکته را فراموش نکنید که اگر لندینگ پیج شما با اصول عنوان شده در این مقاله همگام و در طراحی آن همواره مخاطب محور اصلی قرار گرفته باشد، نرخ پرش (Bounce Rate) به شدت کاهش می‌یابد و همچنین مدت زمان سپری شده در وب‌سایت (Time on Page) و در نهایت نرخ تبدیل (Conversion Rate) قابل توجهی نسبت به سایر صفحات را تجربه خواهید کرد.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (بدون امتیاز)
Loading...
Sarah Baker

علی رازقی

از سال 89 در زمینه SEO با شرکت‌های بزرگی به عنوان متخصص سئو کار کرده است، علی دانش آموخته رشته مدیریت است و علاقه زیادی به بازاریابی اینترنتی و ابزارهای مرتبط مثل ایمیل مارکتینگ دارد، او همواره از ارائه اطلاعات و تجربیاتش به دیگران لذت می برد..

ثبت دیدگاه شما

*



این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.